pasta antirid remediu

Este foarte important să avem grijă de aspectul fizic și de pielea noastră. Felul în care arătăm spune multe despre noi, iar unii oameni se pot simți sau nu atrași de noi, doar privindu-ne. Zi de zi îi influențăm, conștient sau inconștient, pe oamenii cu care interacționăm zilnic.

Dacă vrem ca ceilalți să ne privească cu admirație, trebuie să avem grijă de aspectul nostru fizic. În rândurile de mai jos îți vom spune cum să scapi de ridurile care te îmbătrânesc.

Pentru a pregăti acest remediu împotriva ridurilor ai nevoie de:

  • 2 linguri bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură ulei de cocos

Amestecă uleiul de cocos cu bicarbonatul de sodiu până obții un amestec omogen. Curăță-ți bine cu un produs de curățare, apoi șterge-o cu un prosop curat. Aplică acest amestec pe fața curată, prin mișcări circulare. Masează-ți pielea feței timp de aproximativ 5 minute.

Lasă pasta de bicarbonat cu ulei de cocos să acționeze timp de aproximativ 10 minute. După 10 minute, spală-te pe față cu apă caldă și apoi cu apă rece pentru a închide porii. Șterge-ți fața cu un prosop, fără a apăsa prea tare.

Trebuie să aplici această mască o dată pe săptămână. După aproximativ o lună de zile, vei vedea rezultatele.

Cele mai bune produse pentru corpul nostru sunt cele naturale. Produsele artificiale pot fi dăunătoare. Această pastă de bicarbonat de sodiu și ulei de cocos este foarte eficientă împotriva ridurilor. De asemenea, poate fi aplicată și pe pielea mâinilor, nu doar pe pielea feței.

Nu trebuie să cheltuiești sume mari de bani pe tot felul de produse antirid, când poți să-ți prepari propria mască acasă.

Articolul precedentRemediu natural pentru artere înfundate. Conține doar 4 ingrediente și este foarte eficient
Articolul următorScapă de toate muștele din casă cu acest remediu simplu, dar eficient
Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.