Urzica și puterea sa vindecătoare – reușește să curețe corpul! Rețetă de urzică macerată

Acest remediu natural este foarte util in tratarea anumitor probleme de sanatate. Este foarte eficient impotriva chisturilor, fibroamelor, bolilor de inima si a toxinelor acumulate in organism.

Doar amesteci doua ingrediente, consumi produsul obtinut si intregul organism se regenereaza.

Componenta de baza a acestui medicament natural puternic este o planta numita urzica. Aceasta planta este folosita frecvent la prepararea produselor medicamentoase. Multi oameni se bucura deja de proprietatile sale miraculoase.

Vechii greci si romani care cultivau urzica stiau si ei despre proprietatile extrem de puternice ale acestei plante. A fost folosita si ca remediu impotriva insectelor si gandacilor.

Multi oameni o folosesc in acest scop, insa ar putea fi folosita si pentru protejarea sanatatii.

Remediu pentru chisturi si fibroame

Ingrediente necesare si mod de preparare:

  • 300 gr frunze de urzica
  • 500 gr de miere de albine

Taie frunzele urzica in bucati mici si pune-le in miere. Lasa-le la macerat 2-3 zile.

Cum se utilizeaza acest remediu natural?

Consuma cate o lingura din acest remediu zilnic, pe stomacul gol, imediat dupa trezire. Nu manca si nu bea nimic timp doua ore dupa ce consumi acest preparat.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Urzica stimuleaza metabolismul si curata corpul de toate toxinele daunatoare.

Este foarte important sa folosesti acest remediu, mai ales, pe timpul iernii pentru a-ti detoxifia organismul. In anumite tari, urzica este considerata un remediu preventiv pentru bolile de inima.

De asemenea, se crede ca accelereaza metabolismul, ajuta la tratarea chisturilor, negilor, trateaza ulcerul bucal si reduce inflamatiile cauzate de intepaturile de insecte.