ulei de ricin remediu par

Oamenii sunt foarte preocupați de felul în care arată. În fiecare zi apar noi saloane de înfrumusețare care le ajută pe femei, dar și pe bărbați să arate mai bine. Aici se folosesc tot felul de produse care îmbunătățesc aspectul părului, al genelor sprâncenelor și buzelor.

Cu toate acestea, o mare parte dintre aceste produse conțin cantități mari de substanțe chimice care ajung, în timp, să afecteze sănătatea. Prin urmare, în acest articol, îți vom oferi soluții naturale care te vor ajuta să arăți bine, fără a-ți pune sănătatea în pericol. Chiar dacă frumusețea interioară nu este vizibilă, trebuie să avem grijă de ea și să o protejăm.

Puterea uleiului de ricin

Produsele pentru îngrijirea părului folosite în saloane sunt foarte scumpe, însă există anumite produse, mult mai ieftine, care ne oferă rezultate mai bune. Folosind anumite produse pe care le putem găsi în orice magazin naturist, vom putea avea grijă de aspectul nostru fizic, fără a cheltui prea mulți bani.

De data aceasta vom vorbi despre un ulei bogat în Omega 3, care este ideal pentru foliculii de păr. Este vorba de uleiul de ricin care stimulează creșterea părului și îl întărește, oferindu-i totodată o hidratare profundă.

Cum se folosește uleiul de ricin:

  • Pentru gene și sprâncene – înmoaie un tampon din bumbac în ulei de ricin și aplică-l pe gene și sprâncene înainte de culcare. A doua zi trebuie doar să te speli pe față, ca de obicei.
  • Pentru păr – aplică uleiul de la rădăcină până la vârfuri, astfel încât substanțele nutritive să ajungă în tot părul. Trebuie să-l lași să acționeze o zi întreagă.
  • Pentru piele – uleiul de ricin hidratează pielea și ajută la eliminarea cicatricilor. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastină și previne apariția semnelor îmbătrânirii pielii.

Nu mai pierde timpul. Începe să folosești uleiul de ricin pentru a avea un păr mai frumos și o piele mai hidratată.

Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.