Trucul pe care îl folosesc hotelierii pentru a menține toaleta curată și parfumată!

toaleta curata truc

Cumnata mea, care a lucrat ani de zile, la un hotel, mi-a dezvăluit acest truc. Ai nevoie doar de 3 ingrediente pe care, cu siguranță, le ai deja acasă pentru a crea un detergent eficient.

Ingrediente necesare:

  • 1 lingură detergent de rufe pudră
  • 1 lingură sare
  • 3 linguri oțet

Mod de preparare:

Toarnă detergentul de rufe, sarea și oțetul într-un vas. Amestecă bine până se dizolvă praful și sarea și toarnă amestecul rezultat în vasul de toaletă.

toaleta curat truc hotelierSpală bine toaletă cu o perie, iar în partea de sus spală cu un burete.

Poți utiliza acest amestec și pentru a curăța chiuveta și cada.

solutie toaletă curată ingredienteUn remediu natural pe care l-ai putea folosi pentru a curăța toaleta este compus din apă și oțet alb. Acest remediu curăță toaleta în profunzime și elimină în profunzime calcarul.

Trebuie să amesteci apa și oțetul alb în părți egale apoi să torni totul într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizează soluția obținută pe marginea toaletei și în interiorul ei. Lasă soluția să acționeze timp de 10 minute, apoi clătește toaleta.

Acest remediu natural te ajută să menții toaleta perfect curată. O altă soluție pentru curățarea toaletei este formată din două cești de borax și una de zeamă de lămâie. Se amestecă bine ingredientele până se formează o pastă cremoasă. Se aplică pasta pe interiorul wc-ului pentru a elimina petele și a albi a toaleta.

Încearcă aceste trucuri simple și bucură-te de o toaletă curată în fiecare zi. Împărtășește trucurile și cu prietenii tăi, pentru că sigur se vor bucura și ei să le încerce.