fulgi-de-mei

Fulgii de mei sunt o parte importanta a dietei umane si sunt obtinuti prin macinarea semintelor de mei. Sunt bogati in nutrienti, inclusiv vitamine, minerale, fibre si proteine, si pot fi folositi pentru a prepara o varietate de alimente, cum ar fi painea, cerealele, supele sau chiar bauturile.

Fulgii de mei sunt disponibili in diferite forme, cum ar fi fin, mediu sau gros. Forma folosita depinde de reteta si de scopul pentru care sunt utilizati. De exemplu, fulgii fini sunt ideali pentru a face paine, in timp ce fulgii mai grosi sunt buni pentru a face cereale sau pentru a face faina.

Fulgii de mei pot fi gasiti in magazinele alimentare sau in magazinele naturiste. De obicei, sunt ambalati in saci din hartie sau din plastic si au o durata de valabilitate mare, daca sunt pastrati intr-un loc uscat si racoros.

In general, fulgii de mei sunt un ingredient sanatos si versatil, care poate fi adaugat in dieta pentru a obtine mai multi nutrienti si pentru a prepara o varietate de mancaruri delicioase.

Vezi câte calorii sunt în fulgi de mei SanoVita la o cantitate de 100 grame și alte gramaje uzuale. Acest produs este unul dintre cele mai iubite Cereale și de multe ori cred ca este o idee bună sa ne uităm câte calorii ar și să-l integrăm corect in dieta noastră mai ales daca suntem la dietă.

Calorii fulgi de mei SanoVita

100 grame

Calorii
388
Proteine
8
Lipide
3
Carbohidrati
80
Fibre
3.8

200 grame

Calorii
776
Proteine
16
Lipide
6
Carbohidrati
160
Fibre
7.6

300 grame

Calorii
1164
Proteine
24
Lipide
9
Carbohidrati
240
Fibre
11.4
Poate vrei să vezi niște rețete de post absolut delicioase. Le-am pregătit și testat de foarte multe ori de-a lungul timpului. Sigur iți vor fi pe plac
Articolul precedentCate Calorii Are Musli Cu Alune Sanovita
Articolul următorCalorii în 100 grame de Paste Fara Gluten, Din Orez Si Porumb Riso Scotii
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.