suc-de-sfecla

Rudolf Brojs din Austria și-a dedidat întreaga viață găsirii celui mai bun remediu pentru tratarea bolilor grave. El a inventat o băutură specială, pe bază de sfeclă roșie, care ajută al tratarea multor boli grave.

Omul de știință a dezvoltat un program de 42 de zile în care este permis doar consumul ceai și suc de legume, al cărui ingredient principal este sfecla roșie. În această periodă de 42 de zile, sănătatea întregului corp ar trebui să se îmbunătățească.

Cum se prepară băutura vindecătoare?

Ingrediente necesare:

  • Sfeclă roșie (55%)
  • Morcovi (20%)
  • Rădăcină de țelină (20%)
  • Cartofi (3%)
  • Ridichi (2%)

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele pentru suc într-un blender și amestecă bine. Consumă această băutură zilnic.

Cum funcționează sucul de legume?

Dacă consumi în mod regulat acest suc de legume, corpul tău va lupta împotriva bolilor cauzate de stresul oxidativ. De asemenea, fibrele din sfecla roșie vor ajuta la reducerea colesterolului din sânge cu până la 40%.

În plus, sfecla roșie ajută la reglarea tensiunii arteriale și la menținerea elasticității vaselor de sânge. Prin urmare, această legumă este eficientă în tratarea multor boli cauzate de toxine.

suc de sfeclăSfecla roșie este o sursă importantă de vitamina B9, vitamina C, mangan, magneziu, potasiu, fosfor și fier. Această legumă are proprietăți antiinflamatoare și reduce riscul de Alzheimer, Parkinson și diabet.

Dacă combini sfecla roșie și morcovul vei crea un remediu eficient în tratrea gutei. De asemenea, acest remediu ajută la ameliorarea durerilor de cap, durerilor de dinți și durerilor de oase.

Consumă sucul de legume zilnic și bucură-te de efectele sale uimitoare!