suc natural remediu tiroida

Corpul nostru este format dintr-un număr mare de organe, glande și alte elemente care îndeplinesc anumite funcții pentru ca organismul nostru să funcționeze corect. Dacă unul dintre aceste elemente nu își îndeplinește funcția, corpul nostru are de suferit.

Mulți oameni fac tot posibilul să-și păstreze sănătatea și, de aceea, urmează o dietă echilibrată și fac exerciții fizice zilnic. După cum bine știm cu toții, pentru a avea o stare de sănătate bună, trebuie să avem un stil de viață activ și să mâncăm alimente cât mai sănătoase. Astfel, organele vor funcționa corect.

Cu toate acestea, trebuie să avem mai multă grijă de glandele corpului. În rândurile de mai jos îți vom spune cum poți avea grijă de glanda tiroidă astfel încât întregul corp să funcționeze corect în continuare.

Tiroida este o glandă de care trebuie să avem mare grijă, deoarece îndeplinește multe funcții importante. Crezi sau nu, această mică glandă situată în partea inferioară a gâtului are funcția de a controla metabolismul.

Există mulți factori care pot afecta funcția acestei glande. Pentru ca glanda tiroidă să funcționeze corect, este important să urmăm o dietă sănătoasă și, de asemenea, să bem sucuri nutritive.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara unul dintre cele mai bune sucuri pentru glanda tiroida:

  • Rădăcină de ghimbir, suc de lămâie
  • Nucșoară, suc de portocale
  • Suc de merișoare, scorțișoară
  • Apă

Pune apa la fiert, iar când începe să fiarbă adaugă ingredientele (rădăcină de ghimbir, nucșoară, scorțișoară) și lasă-le să fiarbă timp de 3 minute. Oprește focul și lasă sucul să se răcească timp de 20 de minute. Adaugă suc de lămâie, de portocale și merișoare și consumă consumă băutura la temperatura camerei, zilnic.

Sperăm că acest suc îți va fi de ajutor și te va ajuta să-ți recapeți sănătatea tiroidei și să eviți bolile.

Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.