scortisoara-miere-de-albine

Vă prezentăm o rețetă inteligentă și gustoasă, cu scorțișoară și miere, ingrediente speciale, benefice organismului uman care te-ar putea ajuta să slăbești rapid. Putem oricând prepara o băutură care ne susține starea de bine, dacă avem la dispoziție miere și scorțișoară.

Cei care nu au chef de exerciții fizice, dar știu că trebuie să reducă din greutate, pot bea un mix rapid și ușor de făcut, băutura care surprinde cu efectele vizibile în arderea grăsimii și autoreglarea organismului.

Dieta cu Supa de Varză: Slăbește în 7 zile

Ingrediente:

  • 2 lingurițe de miere
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 250 ml de apă

Mod de preparare:

Turnăm apa fierbinte peste scorțișoară și acoperim vasul. Îl lăsăm la infuzat până când apa ajunge la temperatura la care putem adăuga mierea. Aveți grijă să amestecați mierea doar în apă călduță, temperaturile ridicate reduc nutrienții din miere.

Cum să Gătim Legumele Verzi Pentru a Slăbi?

 

Seara, înainte de culcare, beți jumătate din mixul obținut și cealaltă jumătate lăsați-o peste noapte, la frigider. A doua zi, înainte de micul dejun, scoateți de la rece mixul cu scorțișoară și miere și savurați-l, așa cum este, fără să îl încălziți.

Amintiți-vă să consumați această băutură pe stomacul gol, dacă doriți un efect vizibil în reducerea greutății.

Articolul precedentPrăjitură cu morcovi și portocale – rețetă fără zahăr
Articolul următorAceste semințe scad colesterolul și reglează tensiunea arterială. Nu le mai arunca!
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.