suc-sfecla-rosie

Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera acest suc drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

Tuturor pacientilor slabiti, suc de sfecla rosie anemici sau care nu aveau pofta de mancare le prescria o cura cu acest suc, pe care il recomanda sa fie baut cu lingurita, pentru a avea efecte mai puternice.

Anemie, slabiciune generala a organismului

– se bea pe parcursul unei zile un pahar de suc, in reprize, pe cat posibil inainte de masa cu minimum o jumatate de ora.

Dacă suferiți de anemie sau oboseală, un pahar de suc de sfeclă roșie pe zi ar putea aduce o îmbunătățire notabilă. Este bine să se consume înainte de masă, pentru a optimiza absorbția nutrienților.

Gripa

– se beau 1-2 pahare de suc de sfecla rosie pe zi. Acest remediu are efecte antifebrile, tonice si mareste rapid capacitatea de lupta a organismului impotriva infectiei.

Sucul de sfeclă roșie poate avea efecte tonice și antifebrile, făcându-l un aliat potențial în lupta împotriva gripei. Doar 1-2 pahare pe zi pot ajuta la susținerea imunității.

Alergie

– se bea pe stomacul gol cate un sfert de pahar de suc de sfecla rosie, diluat cu suc de morcov, de 2-3 ori pe zi. O cura dureaza 30de zile si are o eficienta extraordinara in cazul alergiilor la polen si la praf.

Pentru ameliorarea alergiilor, încercați să beți un sfert de pahar de suc de sfeclă roșie, diluat cu suc de morcov, de 2-3 ori pe zi, pe stomacul gol. Acest regim ar trebui urmat timp de 30 de zile.

O alta reteta

– se amesteca: 50 ml patrunjel + 100 ml sfecla + 400 ml morcov + 1 lingurita suc de lamaie.Se bea intreaga cantitate pe parcursul unei zile, in cure de minimum o luna.

Terapeutul austriac Rudolf Breuss recomanda un amestec special de sucuri, inclusiv suc de sfeclă roșie, pentru a ajuta în lupta împotriva cancerului și leucemiei.

Amestecul include 50 ml suc de pătrunjel, 100 ml suc de sfeclă, 400 ml suc de morcov și o linguriță de suc de lămâie. Se consumă întreaga cantitate pe parcursul unei zile, în cure de minimum o lună.

Sfecla roșie și sucul ei pot avea numeroase beneficii pentru sănătate, datorită conținutului bogat în vitamine și minerale. Nu o subestimați! 

Deși sfecla roșie oferă multe beneficii potențiale pentru sănătate, este vital să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga orice regim nou dietei. Sfecla roșie nu este un leac universal și nu trebuie să înlocuiască tratamentul medical standard. Cu toate acestea, poate fi un aliat valoros în lupta pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Păstrați echilibrul și sănătatea cu sfecla roșie!