curatare colon remediu

Când ne curățăm corpul de toxine, întregul nostru organism funcționează mai bine. Dacă începem să mâncăm sănătos, este posibil ca toate organele noastre să funcționeze mai bine și să ne simțim mai sănătoși. De asemenea, ne vom îmbunătăți și aspectul fizic.

În rândurile de mai jos îți vom spune cum să ai grijă de intestinul tău. Acest smoothie pentru detoxifiere este perfect pentru absorbția și asimilarea alimentelor.

Smoothie pentru curățarea colonului

Colonul cunoscut și ca intestinul gros face parte din sistemul nostru digestiv și are rolul de a extrage apa și sarea din deșeurile solide, înainte ca acestea să fie eliminate din organism. Prin urmare, este esențial să avem grijă de el, pentru ca întregul nostru corp să funcționeze mai bine.

Ingrediente necesare:

  • 2 căni pline de legume cu frunze verzi (spanac sau varza)
  • 2 banane coapte, 2 linguri semințe de in
  • 1/2 cană chefir din apă de cocos, 2 curmale
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 cană apă de cocos sau apă plată

Mod de preparare:

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să amesteci toate ingredientele până obții un amestec omogen. Consumă acest smoothie delicios o dată pe zi timp de 2-3 săptămâni.

Cantitatea de ingrediente pentru acest smoothie este suficientă doar pentru o singură persoană. Dacă vrei să împarți băutura cu o altă persoană, trebuie să dublezi cantitatea de ingrediente.

Acest smoothie conține apă de cocos care ne ajută să de îmbunătățim sănătatea digestivă și să ne refacem flora intestinală. De asemenea, mai conține și semințe de in care ajută la reglarea mișcărilor intestinale și la eliminarea toxinelor.

În cele din urmă, legumele cu frunze verzi sunt foarte sănătoase, acestea ajută la combaterea virușilor, bacteriilor și paraziților care se află în corpul nostru.