muste remediu natural

Într-o anumită perioadă a anului, muștele ne invadează casa. Nu este nimic mai frustrant decât să folosim tot felul de spray-uri și să constatăm că muștele sunt, în continuare, în casa noastră.

Aceste insecte enervante ne deranjează cu zgomotul pe care îl fac și, cel mai grav este că transmit anumite boli. Deci este foarte important să le ținem departe de noi și de mâncarea noastră.

Pentru a elimina toate muștele din casă, ai nevoie doar de câteva ingrediente. Ingredientul principal al acestui remediu este oțetul alb. Acesta conține componente acide care ucid muștele. În continuare îți vom spune de ce ingrediente și produse ai nevoie pentru a scăpa de muște.

Ingrediente necesare:

  • Săpun lichid
  • Apă, oțet alb
  • 1 baton de scorțișoară
  • Sticlă cu pulverizator

Mod de preparare:

Turnăm oțetul alb în sticla cu pulverizator și adăugăm câteva picături de săpun lichid, puțină apă și un baton de scorțișoară. Stropim cu acest amestec muștele care intră în bucătărie, iar ele vor cădea și vor muri pe loc.

Mirosul de oțet nu ne va deranja, deoarece săpunul lichid și scorțișoara oferă lichidului un parfum plăcut. În plus, și suprafețele care vor intra în contact cu acest lichid vor mirosi frumos.

Pentru a scăpa de insecte trebuie, de asemenea, să facem curat în toată casa. Nu este indicat să lăsăm farfuriile pe masă după ce am mâncat, ci trebuie să le spălăm imediat, pentru că resturile de mâncare și farfuriile murdare atrag insectele.

Dacă și vecinii tăi încearcă să scape de muște, spune-le și lor de acest remediu.

Articolul precedentUtilizează acest amestec pentru a scăpa de riduri. Rezultate apar după doar o lună de zile
Articolul următorScapă de riduri cu această cremă din ingrediente naturale preparată în casă
Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.