crema riduri remediu

Vârsta este doar un număr, ceea ce contează cu adevărat este modul în care ne simțim noi pe interior. Chiar dacă suntem în vârstă, noi ne putem simți încă tineri.

Totuși, nu putem nega faptul că trecerea timpului joacă un rol important în viața fiecărei persoane. Kilogramele în plus și ridurile ne amintesc uneori că am trecut de mult de prima tinerețe. Pentru a întârzia apariția semnelor îmbătrânirii pielii, trebuie să ducem o viață liniștită și sănătoasă.

Trebuie să recunoaștem că femeile sunt cele care se îngrijorează cel mai tare din cauza semnelor care apar odată cu înaintarea în vârstă. Pentru a preveni și a elimina ridurile, femeile folosesc tot felul de creme. Din păcate, unele creme sunt foarte scumpe și nu au niciun efect pozitiv. Ba mai mult, pot fi agresive cu pielea, deoarece conține substanțe chimice.

În rândurile de mai jos vom dezvălui o rețetă extrem de eficientă care promite să redea strălucirea, vitalitatea și fermitatea pielii.

Ingrediente:

  • 2 linguri vaselină farmaceutică
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să topim vaselina și apoi să o punem într-un recipient cu capac. Adăugăm gălbenușul de ou, mierea de albine, uleiul de măsline și amestecăm bine timp de câteva minute. Închidem recipientul și apoi îl punem la frigider.

Ne spălăm fața pentru a îndepărta impuritățile, apoi aplicăm crema prin mișcări circulare. Lăsăm crema să acționeze timp de 30 de minute, apoi ne spălăm cu apă caldă și ne ștergem cu un prosop din bumbac.

Folosim crema o dată pe zi, timp de o săptămână, de preferat seara, înainte de culcare.

Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.