remediu antirid patrunjel

Pielea feței este foarte delicată, prin urmare, este predispusă la riduri și linii de expresie. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen și elastină scade, iar aspectul pielii începe să se schimbe. Îmbătrânirea este inevitabilă, deci nu avem nicio șansă să oprim timpul în loc.

Cu toate acestea, dacă avem grijă de pielea noastră, ne putem bucura de un ten tânăr și frumos chiar și la o vârstă înaintată.

Există mii de produse pe piață care promit să prevină apariția ridurilor și a celorlalte semne specifice îmbătrânirii pielii. Există produse pentru diferite tipuri de piele, create de diferite mărci, cu diferite mirosuri și culori.

Dar, este foarte greu să ne dăm seama care dintre ele ne oferă cele mai bune rezultate. Din păcate, de multe ori, acestea sunt ineficiente.

Cel mai bine este să folosim un produs creat de noi, deoarece vom cheltui mai puțini bani și vom avea mai multe șanse să obținem rezultatele dorite.

Pentru a crea un tratament antirid avem nevoie de:

  • 2 linguri frunze de pătrunjel tocat
  • 1 linguriță suc de lămâie sau oțet de mere
  • 200 ml apă

Fierbem frunzele de pătrunjel timp de 15 minute în 200 ml de apă, apoi le luăm de pe foc și le lăsăm să se răcească. După ce s-au răcit, adăugăm sucul de lămâie sau oțetul de mere. Punem amestecul obținut într-un recipient din sticlă.

Folosim acest lichid dimineața și seara, ca loțiune de față. După o lună vom vedea diferența, deoarece pielea va arăta mult mai bine, va i mai hidratată, iar petele, ridurile și celelalte semne ale îmbătrânirii pielii vor fi mai puțin vizibile.

Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.