Mulți oameni consideră că negii le afectează aspectul estetic, de aceea, caută să-i elimine cu orice preț. Cu toate acestea, tratamentele medicale care elimină eficient negii sunt scumpe și dea asemenea, periculoase pentru sănătatea pielii.

Dacă dorești să scapi de negii de pe piele, citește în continuare acest articol. Remediul pe care îl vei găsi în rândurile de mai jos este foarte simplu și ușor de preparat. În plus, rezultatele apar imediat.

Ingrediente necesare:

  • Apă
  • Lămâie
  • O bilă de bumbac

Pune într-un recipient părți egale de apă și suc de lămâie. Amestecă bine ingredientele și înmoaie o bilă de bumbac în lichidul obținut. Aplică apoi bila de bumbac pe neg și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Acest procedeu trebuie repetat de 3 ori pe zi.

Cu acest truc poți elimina toți negii de pe piele. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă atunci când expui la razele soarelui zona pe care încerci să o tratezi, deoarece atunci când sucul de lămâie vine în contact cu soarele poate păta pielea.

De asemenea, pentru a scăpa de negi, poți folosi și usturoi. Usturoiul are numeroase beneficii pentru sănătate, dar ajută și la eliminarea negilor. Pentru a scăpa de negi, poți folosi usturoiul în două moduri.

Poți consuma câte un cățel de usturoi crud la fiecare 12 ore, dar dacă aroma sa este prea puternică pentru tine, ar fi bine să încerci cea de-a doua opțiune.

Zdrobește un cățel de usturoi și aplică-l pe neg. Folosește un bandaj pentru a acoperi zona și lasă-l să acționeze cel puțin 4 ore. Repetă procedura la fiecare 12 ore.