Salvat de pe străzi, acest cățel zâmbitor este cel mai fericit animal din lume

caine zambitor

Dacă-i privești zâmbetul dulce de pe chip, nu-ți poți imagina ce viață grea a avut acest pui de câine în trecut. Locuia singur pe străzile orașului și nimeni nu-i oferea niciun gram de iubire. În plus, a trecut prin multe momente grele, deoarece a suferit de râie și hernie.

Într-o zi, a fost dus la un adăpost de animale, dar nimeni nu a vrut să-l adopte de aici. În scurt timp trebuia să părăsească adăpostul, dar norocul lui a venit de la un om cu suflet mare care se ocupa de un alt adăpost. Câinele nu se simțea prea bine, iar râia de care suferea, îl făcea să miroase a carne putrezită.

Deși câinele suferea, și-a găsit puterea să dea din coadă, atunci când bărbatul de la noul adăpost a venit să-l ia. După câteva zile petrecute în noul adăpost, câinele a fost adoptat de Amy Matsushima, femeia care s-a îndrăgostit de chipul lui dulce din prima secundă în care l-a văzut.

Starea de sănătatea a câinelui a început să se îmbunătășească rapid. În scurt timp, câinele s-a transformat într-un animal fericit care afișează în fiecare zi un zâmbet adorabil, contagios.

Acum zâmbește tot timpul, arătându-le tuturor cât este de fericit. Deși în trecut a fost un pui fără adopost, care nu a simțit iubirea oamenilor, acum s-a transformat într-un câine dulce, iubit de toată lumea.

Îi place să se joace cu copiii și să se plimbe cu mașina și-și folosește întotdeauna zâmbetul adorabil pentru a obține ceea ce-și dorește.