Toata lumea trebuie sa se roage in fiecae zi de Joi pentru a-si indeplini dorintele. Chiar daca aceasta sfanta apartine catolicilor, Sfanta Rita din Cascia este un exemplu pentru crestinii tuturor religiilor.

Minunile facute de aceasta sfanta, chiar si dincolo de moarte, au facut inconjurul lumii si este denumita si sfanta care indeplineste toate dorintele.

Aceasta rugaciune se face in 9 zile de Joi consecutiv:

Citeste rugaciunea cu gandul limepede si roaga-te sa ti se indeplineasca toate dorintele.

“O, sfanta aparatoare a celor aflati la mare nevoie, tu, care stralucesti precum steaua sperantei in bezna intunericului, binecuvantata Sfanta Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de rabdare si tarie, model al tuturor etapelor vietii! Alatur vointa mea celei a lui Dumnezeu, gratie Mantuitorului Iisus Hristos, care a indurat purtarea coroanei de spini si caruia tu i-ai fost alaturi zi de zi. Mijloceste tu, cu harurile si virtutile tale, ruga mea catre Sfanta Fecioara Maria, ca sa imi asculte durerea intru slava lui Dumnezeu si sfintirea mea”

Articolul precedentCalorii Smantana Milli 25%
Articolul următorCalorii Rata Salbatica
Sunt Anca, pasionată de gătit și mai ales de pregătit prăjituri de casă pentru cei dragi mie! Împărtășesc cu voi rețete delicioase și rapide, pentru mesele în familie, împreună cu cei dragi. Spor la gătit!