Rostiti aceasta rugăciune pentru copil, puternica si ajutatoare, aduce binecuvantare si protectie divina copiilor.

Rugăciune pentru copil

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Tale Maici, auzi-mă pe mine, nevrednica roaba Ta (numele).

Doamne, în milostiva Ta stăpânire sunt copiii mei (numele): miluieşte-i şi mântuieşte-i, pentru numele Tău!

Doamne, iartă-le lor toate greşelile cele de voie şi fără de voie pe care le-au săvârşit înaintea Ta!

Doamne, povăţuieşte-i la calea cea adevărată a poruncilor Tale şi luminează-le înţelegerea cu lumina Lui Hristos, spre mântuirea sufletului şi tămăduirea trupului.

Doamne, binecuvântează-i în casă, la şcoală, pe drum şi în tot locul stăpânirii Tale!

Doamne, păzeşte-i sub acoperământul Tău cel sfânt de glonț, de sabie, de otravă, de foc, de molimă şi de moartea năprasnică. Doamne, apără-i pe ei de toţi vrăjmaşii cei văzuţi şi nevăzuţi, de toate necazurile, relele şi nenorocirile.

Doamne, tămăduieşte-i de toată boala, curăţeşte-i de toată întinăciunea şi uşurează-le pătimirile sufleteşti.

Doamne, dăruieşte-le harul Duhului Tău Sfânt spre viaţă îndelungată, sănătate şi curăţie, întru toată buna credinţă şi dragostea, în pace cu cei de aproape şi cei de departe.

Doamne, înmulţeşte-le şi întăreşte-le puterile minţii şi ale trupului, pe care le-au primit în dar de la Tine, binecuvântându-i, dacă va plăcea înaintea Ta, spre viaţă de familie evlavioasă şi naştere de prunci.

Doamne, dăruieşte-mi mie, nevrednicei şi păcătoasei Tale roabe (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii Tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele Tău, pentru că împărăţia Ta este veşnică şi atotputernică.

Amin!

Articolul precedentValeriu Popa – “Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă”
Articolul următorAm făcut cei mai buni ardei capia COPȚI, la borcan – Vecinele mi-au cerut rețeta
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.