remediu natural artere infundate

Sănătatea oamenilor este afectată, în cea mai mare parte, de alimentele pe care le consumă. În ultimul timp, tot mai mulți oameni au început să mănânce alimente procesate, pline de substanțe chimice dăunătoare.

În prezent, oamenii au o dietă bazată pe produse bogate în grăsimi sau alimente de tip fast-food. Pe termen lung, această dietă duce la apariția unor probleme de sănătate grave, cum ar fi înfundarea arterelor.

Prin corpul nostru circulă sângele, iar dacă circulația sangvină este afectată într-o anumită parte a corpului, pot apărea probleme cardiovasculare.

În rândurile de mai jos îți voi dezvălui o rețetă care te va ajuta să-ți cureți arterele.

Ingrediente necesare:

  • 8 lămâi organice
  • 8 căței de usturoi
  • 4-5 cm rădăcină de ghimbir
  • 4 litri apă

Mod de preparare:

Mai întâi spălăm bine lămâile, apoi le tăiem în bucăți mici. Curățăm ghimbirul și usturoiul și le dăm, împreună cu lămâile prin blender. Punem într-o oală apa și amestecul de ingrediente pregătit anterior și așteptăm să fiarbă.

Odată ce amestecul a fiert, îl luăm de pe aragaz și așteptăm să se răcească. Strecurăm lichidul rece și-l punem în recipiente din sticlă.

Această băutură trebuie consumată pe stomacul gol pentru a obține cele mai bune rezultate. Este recomandat ca această băutură să fie consumată cu aproximativ 2 ore înainte de masă, o dată pe zi, timp de o săptămână.

Fiecare ingredient din această rețetă are beneficii importante și ajută la eliminarea toxinelor. Pentru ca această băutură să fie eficientă, trebuie combinată cu o dietă echilibrată și un stil de viață activ.

Articolul precedentSuc de roșii fără conservanți – o rețetă veche pe care o folosesc de ani de zile
Articolul următorUtilizează acest amestec pentru a scăpa de riduri. Rezultate apar după doar o lună de zile
Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.