Cele trei alimente – usturoiul, mierea si lamaia au efecte benefice cunoscute inca din cele mai vechi timpuri.

Usturoiul este un aliment excelent pentru intarirea imunitatii si pentru starile de raceala. Hai sa vedem care sunt beneficiile acestor alimente si cum trebuie consumate pentru a nu mai raci deloc toata iarna.

Beneficiile mierei, usturoiului și lămâii:

În medicina populară, lămâia, mierea și usturoiul sunt adesea folosite ca medicamente. Vă vom spune despre compoziția usturoiului, a lămâii și a mierei – în ce proporții și cum să faceți un tonic general bazat pe ele.

Un amestec de miere, lămâie și usturoi este folosit pentru a întări sistemul imunitar. Beneficiile și răul de lamaie, miere, usturoi sunt în compoziția acestor componente. Un amestec de lămâie, miere și usturoi;

Ingrediente: Vitamine B; vitamina C; uleiuri esențiale; cupru; fosfor; fod; fier; zinc; calciu; acizi grași; acizi organici; volatile.

Cum functioneaza:

Pentru prepararea amestecului fortificant folosind miere de flori proaspete. Lămâie tăiată în felii, tocată într-o mașină de măcinat cu carne sau folosiți suc proaspăt.

Înainte de gătit, trebuie să coajați usturoiul, tăiați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.

Aceasta va spori proprietățile sale benefice. Luați în considerare o rețetă pas cu pas pentru un amestec de usturoi, lămâie, miere.

Ingrediente:

  • Lime – 10 buc;
  • Usturoi – 10 capete;
  • Miere – 1 litru

Cum să gătești:

tăiați lămâiele în bucăți sau le săriți printr-un măcinător de carne, amestecați cu miere. Se taie usturoiul, se amestecă cu amestecul de lamaie și se amestecă. Acoperiți și depozitați recipientul într-un loc închis timp de 10 zile.

Cum se utilizează:

Luați o linguriță de 3 ori pe zi.

Curs de recepție – 2 luni.

Dacă este necesar, repetați cursul pentru o perioadă de 2 săptămâni.

Rezultat: Un amestec de usturoi de lămâie și miere are un efect fortificant asupra organismului, normalizează tensiunea arterială și sistemul digestiv