Radu Zamfir impresionează din nou – A operat gratis, la un spital privat, 2 pacienți în stare foarte gravă

Radu Zamfir impresionează din nou – A operat gratis, la un spital privat, 2 pacienți în stare foarte gravă. Asadar, nu toti medicii sunt niste „spagari” si „cu ochii dupa bani” cum se spune. Exista si medici pentru care sanatata si viata pacientilor primeaza si care isi respecta juramantul.

Despre Radu Zamfir
Absolvent al Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, din Bucuresti, dr. Radu Zamfir este medic primar chirurgie generala, la Centrul de Chirurgie si Transplant „Dan Setlacec”  Institutul Clinic Fundeni, unde activeaza inca din anul 2000.

Dr. Radu Zamfir este coordonatorul echipei de prelevare hepatica si a efectuat de-a lungul carierei peste 500 de prelevari – ce au salvat vietile a sute de pacient – precum si multe alte operatii din sfera chirurgiei digestive. Pe langa activitatea in domeniul chirurgiei si transplantului, dr. Zamfir a fost implicat intr-un numar de 12 studii clinice de faza III si IV, a publicat mai mult de 30 lucrari stiintifice sau articole si a sustinut prelegeri la peste 35 evenimente stiintifice, nationale si internationale. In anul 2011, dr. Zamfir a primit premiul academic Eugen Proca, al Academiei de Stiinte Medicale, pentru lucrarea „Transplantul Hepatic, publicata in acelasi an la Editura Medicala.

Dr. Zamfir detine un atestat european de chirurgie de transplant si atestat de studii complementare in chirurgie hepato-bilio-pancreatica. Dr. Radu Zamfir este membru al Societatii Romane de Chirurgie, al Asocietiei Romane de Chirurgie Endoscopica, al European Society of Organ Transplantation si membru al Colegiului Medicilor din Romania, care i-a acordat in anul 2014 distinctia Ad Honorem, pentru aportul adus in sprijinul semenilor si pentru promovarea valorilor autentice ale corpului medical. Cu ocazia aniversarii in Romania a 15 ani de activitate de transplant hepatic si 600 de operatii efectuate cu succes, in perioada 2000 – 2015, dr. Zamfir a primit diploma de excelenta pentru contributia deosebita si implicarea in dezvoltarea activitatii de transplat hepatic in Romania, iar in data de 18 septembrie 2014, Primaria Municipiului Bucuresti, i-a decernat diploma in honoris pentru contributia la dezvoltarea comunitatii si pentru aportul promovarii Capitalei in lume.

Casatorit si tata a doi copii, printre hobby-urile dr. Zamfir se numara motociclismul, scufundarile si ecologia marina, precum si skiul nautic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here