Pune ouăle într-o tavă pentru cuburi de gheață și congelează-le! Iata ce alte alimente ai putea congela!

Te-ai gandit vreodata sa ingheti alimentele care, de obicei, nu se congeleaza? Prin congelare, poti pastra alimentele in stare proaspata mai mult timp. Daca ai prea multe oua acasa, ingheata-le. De asemenea daca ai prea multe fructe le poti congela pentru a le putea folosi mai tarziu.

Chiar si sosurile delicioase care iti raman dupa ce ai manat o pizza gustoasa sau niste cartofi prajiti crocanti, poti fi congelate si folosite dupa o anumita peroada de timp. Sunt la fel de gustoase ca atunci cand au fost preparate.

Oua congelate

Sparge ouale si pune-le in tava pentru gheata pe care o ai acasa. De asemenea, ai putea amesteca toate ouale intr-un loc si apoi sa le pui in tava pentru gheata. Baga tava in congelator. Scoate ouale atunci cand ai nevoie de ele.

Fructe congelate

De asemenea, poti taia fructele care iti plac in felii si apoi sa le pui la congelator, intr-o tava pentru gheata. Poti face un cocktail sau o bautura delicioasa, la care sa adaugi fructe congelate delicioase. De asemenea, poti adauga struguri congelati sau alte fructe in bauturi.

Cuburi de gheata perfect curate

Daca doresti sa ai cuburi de gheata perfect curate, apa pe care o folosesti trebuie sa fie fiarta de doua ori.

Sosuri congelate

De asemenea, ai putea incepe sa congelezi ketchup-ul sau alte sosuri care iti raman dupa ce mananci anumite feluri de mancare, deoarece, dupa decongelare, vor fi la fel de bune.

Congeleaza si tu aceste alimente si bucura-te mai mult timp, de gustul lor delicios.