Pregătește-ți acasă o băutură medicinală care îți va curăța arterele, ficatul și te va ajuta să scapi de infecții și boli grave

bautura medicinala reteta

Această băutură medicinală poate avea un efect remarcabil asupra sănătății corpului. Se pare că ajută la tratarea și prevenirea emboliei arteriale, reglează cantitatea de grăsime din sânge, elimină oboseala cronică, previne și tratează infecțiile, combate răceala, întărește sistemul imunitar și curăță ficatul.

Acest remediu natural previne apariția radicalilor liberi care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai grave boli, precum diabetul, cancerul și bolile de inimă.

Ingrediente necesare pentru prepararea remediului natural cu proprietăți vindecătoare:

  • 4 căpățâni de usturoi
  • 4 lămâi decojite (organice)
  • 1 rădăcină de ghimbir (aproximativ 3-4 cm)
  • 2 litri apă plată

Mod de preparare:

Spală bine lămâile, decojește-le, apoi taie-le în bucăți. Curăță usturoiul și pune-l într-un blender, apoi adaugă lămâia și ghimbirul. Amestecă bine ingredientele, apoi transferă-le într-o oală. Adaugă 2 litri de apă și pune amestecul pe aragaz, la foc mic până se încălzește puțin (aproximativ 10 minute). În acest timp trebuie să amesteci continuu.

Oprește apoi aragazul, ia oala de pe foc și așteaptă să se răcească. După ce amestecul s-a răcit, strecoară-l printr-o sită groasă și toarnă apa rezultată într-un recipient din sticlă. Păstrează băutura la frigider.

Cum se utilizează?

Se bea zilnic un pahar de 150-200 ml cu 2 ore înainte de masă sau dimineața, pe stomacul gol. Combinația de lămâie și apă călduță va neutraliza mirosul de usturoi. Sticla trebuie agitată bine înainte de fiecare utilizare.

Acest remediu pentru curățarea arterelor și ficatului poate fi preparat de oricine, deoarece conține ingrediente care sunt la îndemâna oricui. Recomand folosirea ingredientelor organice, pentru ca acestea au un efect mai puternic asupra organismului.