Povestea emoționantă a câinelui care îngrijește cățelușul orfan

catelusa pibull are grija de caine orfan

Daya, cățelușa pitbull gestantă, care rătăcea pe străzile aglomerate ale orașului a fost ridicată de 2 oameni care au dus-o la un adăpost de animale. Salvatorii ei au avut milă de ea și de cățelul din pântecele ei, așa că au cerut ajutorul unui medic veterinar pentru a o ajuta să nască.

Însă, din cauza faptului că a petrecut prea mult timp pe strada, cățelușa Daya s-a îmbolnăvit. În mod tragic, și-a pierdut cățelușii și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a i se salva viața.

pitbull catel frumosPe măsură ce sănătatatea Dayei se îmbunătățea, inima ei era din ce în ce mai frântă. Cătelușa era tristă și îndurerată din cauza pierderii puilor ei. Cei de la adăpostul de animale au vrut să o ajute să treacă peste rănile emoționale așa că i-au adus un cățeluș orfan, pe nume Roisin.

Și acest cățeluș a fost luat de pe străzi, de aceeași oameni cu suflet mare. Câinele orfan umbla liber pe străzi și suferea de o leziune oculară atunci când a fost găsit. De asemenea, era puțin trist pentru că nu avea mamă.

imagine catelusa pitbullCei de la adăpost au decis să-i pună pe Daya și Raisin împreună, iar de atunci, rănile lor emoționale au început să se vindece. Între cei doi căței s-a creat o legătură puternică și astfel inimile lor frânte s-au vindecat.

pitbull si catelusDaya l-a crescut pe Raisin ca pe propriul ei cățeluș. Micul cățel, care a fost orfan mult timp,  a simțit pentru prima dată dragostea de mamă. Cei doi au stat împreună o perioadă, dar apoi Daya a fost adoptată de o familie de oameni iubitori.

Și Raisin a fost adoptat de doi oameni cu suflet mare. Aceștia din urmă mai aveau un cățel pe nume Charlie, cu care Raisin a creat o legătură frumoasă.

Ne plac poveștile cu final fericit și suntem bucuroși atunci când vedem că animalele trăiesc bine!