O modalitate excelentă de a găti porumbul foarte rapid și gustos. Și nu uitați că porumbul conține o mulțime de vitamine, așa că va mai este și benefic organismului.

  • Scop: Pentru prânz / Pentru cină / Prânz util
  • Principalul ingredient: Legume / porumb
  • Categoria: Pe aburi
  • Dieta: Alimente vegetariene / Rețete pentru scădere în greutate

Din nou, aceasta reteta are un plus din partea mea pentru meniurile de dieta. Pe langa faptul ca este foarte usor de preparat, este buna si daca esti la cura de slabire, deoarece contine foarte, foarte putine calorii.

Ingrediente

  • Porumb – 3-4 unități
  • Sare – Pentru gust

Cu ingredientele de mai sus vei obtine porții pentru 3-4 persoane.

Descrierea preparării:

O rețetă foarte simplă pentru porumb în multifierbător, care merită încercat, căci durează foarte puțin. Dacă vă place porumbul, așa cum îl plac eu, dar vă obosește pregătirea îndelungată și permanentă adăugare de apă la fierbere, atunci această variantă este pentru tine. Așa că vă voi spune cum să pregătiți porumbul într-un multifierbător, astfel încât să se dovedească a fi deosebit de gustoasă.

Este o reteta foarte simpla de gatit, care nu ia mult timp si nici nu necesita foarte multe ingrediente. Porumbul, daca va faceti griji ca nu mai gasiti acum, il gasiti fara probleme la majoritatea supermarket-urilor si nu este nici foarte scump.

Cum se prepară?”Porumb la multifierbător pe aburi”

  1. Rupeți frunzele și firele de păr de pe porumb.
  2. Puneți apa în multifierbător ( aproximativ un litru).
  3. Instalăm castronul multifierbătorului și punem porumbul curățat în el. Tăiați porumbul în mai multe bucăți, deoarece aburitorul este de obicei mic în diametru și știuleții nu se încadrează complet în el. Am pus modul de gătire pe abur și timpul de gătit – 1 oră.
  4. După acest timp, multifierbătorul va semnala. Luați porumbul, îl mutați într-o farfurie și presărați cu sare. Puteți începe masa!