O pisică bătrână care locuia pe străzi primeşte o casă călduroasă şi un culcuş confortabil

Mai jos veţi descoperi povestea unei pisici în vârstă ce se afla în stare deplorabilă. Îi era foame şi trebuia să se descurce singură pe străzi. Singurul lucru pe care îl avea era un recipient din plastic drept adăpost pe care i-l oferise o persoană cu inimă bună. Din păcate, cineva i-a furat căsuţa nepreţuită. Avea nevoie de ajutor, aşa că Stoyan şi Dessy de la PawMeow au salvat-o de pe străzi şi au dus-o la veterinar.

După un consult la veterinar, cuplul i-a oferit o binemeritată baie. Trăind atâţia ani pe străzi, pisica se sălbăticise, aşa că nu mai era obişnuită cu prezenţa umană. Prin urmare, au trebuit să poarte mănuşi de protecţie pentru a o îmbăia şi a o usca. Înţelegând că acei oameni nu îi vor răul, pisica a început să se liniştească şi a arătat că iubeşte uscătorul de păr. După aceea, i-au dat mâncare şi medicamente pentru a-i îmbunătăţi starea de sănătate.

Datorită donaţiilor de la iubitorii de animale din întreaga lume, cuplul a reuşit să închirieze o cameră pentru pisică şi să-i ofere toate lucrurile necesare. Camera este încă în reamenajare, intenţia fiind să devină perfect adaptată pentru pisici. Bătrâna pisică s-a familiarizat cu noul său mediu, dar a refuzat să lase cuplul să-i pună picături în ochi.

Probabil că nu a avut niciodată un pat confortabil în care să doarmă, aşa că îşi iubeşte foarte mult noua casă şi culcuşul călduros. Îşi petrece cea mai mare parte a timpului relaxându-se şi dormind. Deşi nu a devenit încă prietenoasă cu oamenii, cuplul este de părere că odată cu trecerea timpului, ei îi vor câştiga încrederea şi că îi va iubi. Sperăm că în curând îşi va reveni şi că se va adapta la noua sa viaţă.

Urmăriţi videoclipul de mai jos:

Fiecare animal merită un cămin călduros şi iubitor, indiferent de vârsta pe care o are. Nicio pisică nu ar trebui să trăiască singură, flămândă, bolnavă şi lipsită de afecţiune. Se spune că există un loc special în rai pentru persoanele care salvează pisicile fără adăpost şi le îngrijesc. Sincere mulţumiri Stoyan şi Dessy pentru că aţi salvat această pisică şi pentru că i-aţi oferit grija şi dragostea de care avea atâta nevoie.

Îngerii vin sub toate mărimile şi formele. Salvarea unei pisici nu va schimba lumea, dar pentru acea pisică, lumea se va schimba pentru totdeauna!