Lamaia este un fruct excelent pentru imunitate, digestie si nu numai, deoarece aceasta contine flavonoizi – o sursa bogata de antioxidanti care ajuta in tratamentul multor afectiuni.

Pregătire:
Luați lămâi, spălați-le și dezinfectați-le bine cu oțet de mere sau sifon. Apoi clătiți și uscați cu o cârpă. Puneți în congelator și lăsați-l în el peste noapte. Odată ce lămâile sunt bine congelate, radeți toată lămâia, inclusiv coaja și semințele.

Beneficii: Prevenirea cancerului; Reducerea riscului de accident vascular cerebral; Tratamentul inflamației; Imunitatea sistemului imunitar; Prevenirea simptomelor astmului; Curăță ficatul; Chiar și vindecă stresul și depresia

Lămâile sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de vitamina C, care este în mare parte conținută în suc. Cu toate acestea, noi cercetări au arătat că scoarța oferă, de asemenea, substanțe nutritive excelente. Un alt avantaj al lămâilor este că este un aliment natural și nu trebuie să „injectați” medicamente chimice. Întărește celulele sănătoase ale corpului și le distruge pe cele cancerigene.

Acum ia o matriță de gheață din plastic și pune lămâia în fântâni. În acest fel, veți avea întotdeauna o lămâie la îndemână și nu vor scăpa din ea nutrienți benefici.

Adăugați la salate, supe, paste, înghețată de casă sau la suc, suc, ceai.

Articolul precedentRugăciunea de marți care te scapă de necazuri. Măicuțele de la Mănăstirea Prislop o rostesc de trei ori în această zi, căci mare putere are!
Articolul următorOvidiu Bojor – Are 96 de ani și dezvăluie dieta care încetinește îmbătrânirea – Academician, fitoterapeut și doctor în farmacie
Sunt Anca, pasionată de gătit și mai ales de pregătit prăjituri de casă pentru cei dragi mie! Împărtășesc cu voi rețete delicioase și rapide, pentru mesele în familie, împreună cu cei dragi. Spor la gătit!