Monica Bellucci a dat o lecție pe covorul roșu. Ce a putut să spună despre chipul ei plin de riduri – tu ești de acord?

monica bellucci riduri cearcane

Faimoasa actriță Monica Bellucci a îmbătrânit, iar pe chipul ei au apărut riduri și cearcăne, dar nu pare a fi deranjată de acest lucru. Majoritatea femeilor care încearcă să prevină și să-și ascundă ridurile de pe ten, folosind tot felul de produse cosmetice sunt indignate de faptul că Monica Bellucci nu încearcă să ascundă aceste semne ale îmbătrânirii pielii.

Unele dintre ele consideră chiar că este nepoliticos din partea actriței să-și etaleze ridurile. Acestea susțin că Monica Bellucci ar trebui să folosească mai multe creme și produse care previn și estompează ridurile.

Recent, actrița Monica Bellucci a pășit pe covorul roșu cu fața plină de riduri și cearcăne. Acest lucru i-a deranjat foarte mult pe cei care cred că femeile trebuie să aibă grijă de ele și să arate bine la orice vârstă.

Totuși, trebuie să apreciem faptul că cineva iese în fața lumii, și le arată femeilor că nu trebuie să se simtă rușinate dacă pe chipul lor au apărut semnele îmbătrânirii pielii. Femeile nu trebuie să se închidă în casă și nici nu trebuie să folosească zilnic tot felul de produse cosmetice doar pentru a-și ascunde ridurile.

Este normal ca atunci când îmbătrânim, chipul nostru să nu mai arate ca în tinerețe. Deci trebuie să ne acceptăm așa cum suntem și să nu ne fie rușine cu chipul și corpul nostru.

Putem îmbătrâni frumos, dacă ne păstrăm sufletul curat. Monica Bellucci ne-a arătat că nu este necesar să ne luptăm cu natura, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot vom ajunge să ne confruntăm cu semnele îmbătrânirii pielii.