Înmoaie-ți picioarele în oțet o dată pe săptămână și privește cum problemele se ameliorează

baie de picioare remediu

În tălpile noastre există anumite puncte asociate fiecărui organ din corpul nostru. O baie de picioare cu oțet de mere poate îmbunătăți sănătatea generală și poate elimina toxinele din corp.

Băile cu oțet de mere au fost folosite de mult timp pentru a ajuta la scăderea în greutate, a atenua problemele digestive, a elimina problemele respiratorii și a îmbunătăți starea pielii.

Picioarele noastre sunt expuse zilnic la numeroase bacterii. Oțetul de mere conține compuși biologici activ care omoară bacteriile și germenii. În plus, oțetul de mere elimină mirosurile neplăcute, tratează infecțiile fungice, înmoaie pielea și îmbunătățește aspectul ei. Mai mult, este foarte ușor de folosit.

Baia de picioare cu oțet de mere

Tot ce trebuie să faci este să încălzești apa si să o torni într-un castron. Adaugă apoi un pahar de oțet de mere și câteva picături de ulei esențial (de exemplu, de lavandă) și pune-ți picioarele în castron.

Stai cu picioarele în acest amestec timp de 30 minute. Dacă vei face acest tratament o dată pe săptămână vei simți diferența.

Pentru a scăpa de monturi, trebuie să-ți pui picioarele într-un amestec de oțet și apă, într-un raport de 1:1. Stai cu picioarele în acest amestec timp de 45 de minute, apoi freacă-le cu o piatră ponce.

Baie ionică pentru detoxifiere

De asemenea, poți utiliza și baia ionică pentru picioare, ai nevoie doar de apă caldă și sare. Apa caldă deschide porii, iar sarea are efect antiinflamator și astringent. Ionii sunt absorbiți de picioare, iar corpul scapă de toxine. Dacă apă se închide la culoare, înseamnă că toxinele au fost eliminate.

Ingrediente pentru baie de sare:

  • 1 cană sare Epsom
  • 1 pahar sare mare
  • 2 pahare oțet de mere
  • Câteva picături de uleiuri esențiale (opțional)

Instrucțiuni:

Dizolvă sarea în apă fierbinte, apoi las-o să se răcească ușor. Toarnă apa călduță sărată într-un vas și adaugă oțetul de mere și uleiurile esențiale. Stai cu picioarele în această soluție timp de jumătate de oră. S-ar putea să te simți obosit și slăbit după baia de sare, dar îți va curăța corpul și va crește nivelul de magneziu.

Baie de argilă, ingrediente:

  • 1/2 cană argilă bentonită
  • 1/2 cană oțet de mere
  • 1/2 cană sare Epsom
  • Câteva picături de uleiuri esențiale (opțional)

Instrucțiuni:

Dizolvă sarea în apă fierbinte, apoi adaugă uleiurile esențiale. Amestecă argila cu oțetul de mere și puțină apă și toarnă totul în apa sărată. Stai cu picioarele în această soluție timp de 20 de minute. Această baie de argilă dezinfectează și crește nivelul de magneziu.

baie de picioare otet de mereBaie de oxigen, ingrediente:

  • 2 căni peroxid de hidrogen
  • 1 lingură pudră de ghimbir uscat

Mod de preparare:

Umple cada cu apă fierbinte și adaugă ghimbir uscat și peroxid de hidrogen. Stai în cadă o jumătate de oră pentru a scăpa de iritații și alergii.