Înmoaie-ți picioarele în această soluție cu lămâie și ia-ți rămas bun de la 5 probleme supărătoare

Fiecare persoana are propriul mod de a face fata oboselii, mai ales dupa o munca grea. Astazi, iti prezint o metoda usoara, care te va cuceri din prima. Inmoaie-ti picioarele in apa cu lamaie!

Cum functioneaza o astfel de baie? Te ajuta sa te relaxezi, indepartezi mirosurile neplacue si detoxifica intregul corp.

Ingrediente necesare:

  • 1 cana sare Epsom sau sare de mare
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri extract de lamaie sau suc
  • Cateva felii de lamaie

Iata ce trebuie sa faci:

Adauga ingredientele mentionate mai sus intr-un vas cu apa. Amesteca toate ingredientele impreuna si inmoaie-ti picioarele in aceasta solutie. Acum este timpul sa te relaxezi!

Dupa 10-15 minute, foloseste o piatra ponce pentru a indeparta pielea moarte de pe picioare. Maseaza-ti picioarele, apoi spala-le cu apa si usuca-le.

Care sunt beneficiile acestei bai de picioare?

Baia are un efect pozitiv asupra terminatiilor nervoase

Picioarele au cele mai multe terminatii nervoase. O baie in apa cu lamaie te ajuta sa-ti relaxezi picioarele si sa-ti imbunatatesti functia musculara prin reglarea nivelului de electroliti.

Detoxifica organismul

Baia ajuta la eliminarea substantelor nocive din corp. Baia de picioare imbunatateste circulatia sangelui la suprafata pielii, iar acest lucru ajuta la eliberarea toxinelor din corp.

Imbunatateste calitatea somnului

Datorita unei astfel de bai, somnul nostru va fi odihnitor. O astfel de baie este foarte buna pentru sanatatea ta.

Creste nivelul de energie

Daca esti unul dintre acei oameni care se trezesc dimineata obositi, aceasta baia te va ajuta sa-ti iei ramas bun de la aceasta problema odata pentru totdeauna. Dimineata te vei trezi inviorat si plin de energie.

Calmeaza nervii

Stresul este prezent in viata noastra in fiecare zi. O baie de picioare intr-o solutie cu lamaie ne face sa ne relaxam si sa uitam de problemele de zi cu zi.

Acest tratametn este extrem de usor de preparat, iar efectele sale te vor face sa il folosesti in fiecare zi.