In martie 2011, un domn de 55 de ani care suferea de o problema cardiaca ce ii punea in periculos viata a fost internat la Texas Heart Institute cu o afectiune numita „amiloidoza”.

Este o boala rara autoimuna care umple organele interne cu o proteina vascoasa ce provoaca rapid insuficienta cardiaca, renala si hepatica.

Fara interventie imediata, acest domn ar fi murit in doar cateva zile. Din fericire, doi medici din acel Institut au venit cu un dispozitiv de „flux continuu” care ar permite sangelui sa circule prin corp fara puls. Ei au scos inima barbatului si i-au instalat acest dispozitiv. Pacientul s-a simti bine si a vorbit cu medicii chiar in aceeasi zi.

Unul dintre medici era chirurg veteran, precum si inventator si cercetator. Acesta si-a petrecut cea mai mare parte a vietii dezvoltand tehnologii pentru a inlocui si a repara inima umana. Cel mai notabil dispozitiv este dispozitivul de asistare a ventricului stang.

Acesta a facut echipa cu un alt medic pentru a dezvolta o noua inventie care foloseste tehnologia dispozitivului de asistare a ventircului stang pentru a reproduce functiile celor doua ventricule ale inimii.

Procedura a durat mai putin de 48 de ore si a avut mare succes. Rinichii si ficatul sau nu au fost insa atat de norocosi, au cedat dupa cateva luni, iar familia barbatului a cerut medicilor sa deconecteze dispozitivul.

Articolul precedentTratează în mod natural tusea cronică – Plantele cu proprietăți medicinale naturale
Articolul următor5 motive pentru care să consumi avocado mai des. Iată benefiicile acestuia
Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.