ingrasamant-plante

Dorința mea de azi este să vă prezint o formulă de îngrășământ excepțională și accesibilă, pe care a folosit-o străbunicul meu și care s-a transformat într-un mister bine ocrotit printre cunoscuții mei.

Această formulă a operat adevărate miracole asupra puieților mei și ai camarazilor mei, metamorfozându-i în doar 48 de ore în vegetație densă, robustă și în plină sănătate.

Îngrășământul acesta dispune de numeroase macro și microelemente nutritive, contribuind la formarea unui sistem de rădăcini sănătos și a tulpinilor masive, precum și la apărarea plantelor de insecte dăunătoare.

Pentru a elabora acest îngrășământ, aveți nevoie de:

  • 10 litri de apă
  • 100grame de praf de muștar
  • 2 linguri de săpun lichid

Instrucțiuni de realizare:

Incorporați o linguriță de praf de muștar într-un litru de apă și omogenizați bine. Aplicați această soluție pe pământul deja umed pentru a intensifica eficiența îngrășământului.

Dacă aveți nevoie să produceți o cantitate mai consistentă de îngrășământ pentru îmbogățirea puieților din grădina dvs., puteți combina 100 g de praf de muștar cu 10 litri de apă.

Această soluție de muștar este eficientă în eliminarea păduchilor de pe castraveți, tomate, ceapă și tufișuri fructifere. În acest scop, realizați o soluție din 100 g de praf de muștar și 10 litri de apă și lăsați-o să se infuzeze pentru o zi.

Filtrati soluția și diluați-o cu încă 10 litri de apă proaspătă, adăugând 2 linguri de săpun lichid sau 40 g de săpun solid răzuit. Amestecați bine, astfel încât săpunul să se dizolve complet. Aspersați plantele cu această soluție în timpul serii.

Am pus aici toate rețetele noastre de ciorbe și supe. Poftă bună!

Această formulă simplă de îngrășământ reprezintă o alternativă naturală și eficace la fertilizanții sintetici.

Sper că vă va ajuta să creșteți puieții și grădina într-un mod sănătos și vibrant. Succes la grădinărit!