Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă pui o jumătate de lămâie în șosetă

lamaie calusuri

Lamaia este unul dintre cele mai populare fructe. Acest fruct contine diverse substante, in special acid citric, calciu, magneziu, vitamina C, bioflavonoide si pectina, capabile sa combata infectiile si sa intareasca imunitatea.

Datorita substantelor din compozitia sa, lamaia este capabila sa imbunatateasca aspectul pielii, parului si unghiilor. De asemenea, lamaia ajuta la tratarea multor probleme de sanatate.

Beneficiile lamaii sunt atat de puternice incat este capabila sa indeparteze calusurile care se formeaza pe calcaiele picioarelor.

De cele mai multe ori, talpile picioarelor nu sunt ingrijite si nu primesc atentia cuvenita, la fel ca alte parti ale corpului, insa acestea sunt sensibile si pot suferi de diverse probleme, cum ar fi formarea calusurilor si crapaturilor.

Scapa de calusuri cu ajutorul lamailor

Astazi va prezentam un tratament natural care ajuta la combaterea calusului. Ai nevoie doar de o lamaie suficient de mare pentru a acoperi calcaiul si de o pereche de sosete.

Procedura este foarte simpla. Taie lamaia in jumatate, strange-o putin pentru a-i reduce volumul si apoi pune-o pe calcaie. Ia apoi in picioare o pereche de sosete.

Se recomanda aplicarea lamailor pe calcaie inainte de culcare.

Lamaia este foarte eficienta in ingrijirea pielii. Aplicata pe talpi, lamaia elimina celulele moarte si ajuta la eliminarea calusurilor si bataturilor.

Nu trebuie sa folosesti un tratament scump pentru a avea talpi frumoase si sanatoase. Lamaia, un fruct pe care probabil il ai deja in casa, te va ajuta sa-ti ingrijesti picioarele si sa ai o piele frumoasa si sanatoasa.

Incearca trucul nostru si bucura-te de rezultate!