Fursecuri delicioase, gata în 30 minute – Aveți nevoie de 100g unt, 3 albușuri, 100g zahăr pudră și 100g făină


Fursecuri delicioase, gata în 30 minute – Aveți nevoie de 100g unt, 3 albușuri, 100g zahăr pudră și 100g făină

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 3 albușuri de ou
  • 100 g zahăr pudră
  • 100 g făină

Mod de preparare:

1. Batem untul cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul pudră și amestecăm până la omogenizare. Treptat, adăugăm albușurule și făina. Mixăm aluatul până la omogenizare. Consistența acestuia trebuie sa fie similară cu cea pentru brioșe.

2. Turnăm aluatul într-o pungă de patiserie. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, formăm biscuiții la o distanță de 5 cm între ei.

Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 10 minute. La final, scoatem biscuiții din tavă, îi așezăm pe un platou și îi decorăm cu zahăr pudră. Poftă mare!

Când vorbim despre prăjituri, fursecurile ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor. Sunt delicioase, ușor de preparat și reușesc să fie pe gustul tuturor.

Dacă atunci când spui fursecuri în minte îți vin doar cele simple și pe care le poți cumpăra din comerț, ei bine, există câteva rețete de fursecuri delicioase și pe care le poți găti la tine acasă. Cu puțină imaginație poți obține un desert delicios și care va fi apreciat de toți cei dragi.

Fursecurile sunt un desert foarte usor de preparat, au o textura crocanta, ti se topesc in gura si pot fi pregatite cu orice ocazie: de sarbatori, pentru ziua de nastere sau intr-o zi oarecare in care iti este pofta de ceva dulce. Acest tip de desert va fi apreciat de orice musafir, deoarece poate fi preparat folosind o varietate de ingrediente.