Familia aduce câinele la spital să-și ia rămas bun de la stăpânul său, reacția câinelui este emoționantă

caine cu stapan in spital

Ryan s-a trezit într-o dimineață și a mers la serviciu, însă, în timpul zilei a făcut o hemoragie cerebrală și a ajuns la spital. A intrat în comă, iar medicii au observat că acesta avea leziuni cerebrale mult prea mari și nu-i mai dădeau șanse de revenire.

Între timp, câinele său Mollie era acasă și aștepta ca stăpânul său se întoarcă, fără să știe că acesta este în stare gravă la spital.

Familia lui Ryan nu a vrut ca Mollie să-și petreacă întreaga viață întrebându-se de ce Ryan nu s-a mai întors de la serviciu, așa că le-a cerut medicilor să permită accesul câinelui în salonul în care era internat Ryan, pentru ca acesta să-și ia rămas bun de la el.

Din fericire, medicii au acceptat ca Mollie să-și vadă stăpânul pentru ultima oară, așa că familia lui Ryan l-a adus la spital. Câinele, când a văzut în ce stare gravă era stăpânul său, a înțeles că acesta nu se va mai întoarce niciodată acasă și s-a bucurat de timpul petrecul alături de el în spital.

Acum, Mollie locuiește cu familia lui Ryan și este cât se poate de fericit. Familia lui Ryan are grijă de câine, îl iubește și face tot posibilul să-l vadă fericit.

Noi credem că spitalele ar trebui să perită accesul animalelor de companie în interior în astfel de situații. Câinii suferă foarte mult după stăpânii lor și merită să-i vadă pentru ultima oară și să nu mai trăiască cu speranța falsă că aceștia se vor întoarce acasă.