Desert cu jeleu de capsune

Doar 3produse, 15 minute de pregatire și veti obtine un desert special, fin si foarte cremos. Gustul este ceva neobișnuit, aromat si parfumat. Rețeta este concepută pentru o formă care măsoară 24 pe 17 cm.

Greutatea produsului finit este de aproximativ 500 – 550 g. De asemenea, acordați atenție greutății pulberii de jeleu în sine, conform jeleului standard, de obicei vine în 78 g per pachet . Alege biscuiti dupa gustul tau si in forma pe care o doresti.

Ingrediente:

  • Jeleu de căpșuni – 2 plicuri
  • Apa – 200 ml
  • Biscuiti – 140 g

Preparare:

Mai întâi, acoperiți forma cu folie alimentară si puneti pe fundul acesteia, orice tip de biscuiti.

blankTurnați 2 pachete de jeleu într-un vas adânc și turnați 200 ml apă clocotită. Amestecați astfel încât boabele de zahăr-gelatina să fie complet dizolvate. Lăsați amestecul timp de 5 minute să se răcească pana ajunge la temperatura camerei.

blankApoi, începeți să bateți amestecul rezultat cu un mixer. La început, faceți-o la viteze mici, apoi creșteți treptat viteza. După 5 minute de mixare, compozitia ar trebui să devina pufoasa și să crească în volum, iar după 10 minute, sa devină cat mai densa.

După 15 minute de mixat activ, compozitia va semăna cu o cremă groasă care se ține perfect pe teluri. Acum este timpul să transferați rapid preparatul peste biscuiti. Compoziția conține gelatină, astfel încât masa se incheaga foarte rapid.

blankNivelați cu atenție suprafața jeleului de căpșuni, cu o lingură și puneți deasupra biscuitii rămasi. Dupa aceea, acoperim desertul cu folie alimentara si il dam la frigider pentru o ora sa se intareasca frumos.

blankDupă ceva timp, îndepărtați folia și separați cu grijă marginile. Pentru comoditate, puneți o placă deasupra și întoarceți forma (daca nu este detasabila). Pofta buna!