gandaci remediu

Gândacii, sunt mici creaturi pe care majoritatea dintre noi le urăsc pentru că arată oribil. Deci, este de înțeles de ce ne dorim ca aceștia să stea cât mai departe de casele noastre.

Există o mare varietate de produse create pentru a omorî gândacii și a-i ține la distanță, însă acestea conțin substanțe chimice nocive pentru sănătatea noastră și a animalelor de companie. Deși este greu de crezut, utilizarea unui insecticid ar putea să-ți dăuneze ție, nu gândacilor.

Pentru a evita acest lucru, îți recomand să încerci trucul de mai jos. Citește cu atenție ceea ce este scris în rândurile următoare, deoarece informațiile acestea îți vor fi de mare ajutor.

Acest remediu este sigur pentru tine, dar nu și pentru gândaci. În curând vei uita de acele zile în care gândacii se plimbau prin bucătăria ta.

Gândacii sunt cunoscuți ca fiind mari purtători de boli, datorită cantității mari de bacterii și microbi care se găsesc în fecalele și ouăle lor. Ei pot provoca boli precum lepra, infecții urinare, diaree, ciuma bubonică.

Pentru a-ți păstra sănătatea și a ține gândacii departe de casa ta, încearcă acest remediu foarte simplu și natural. Fiind o metodă naturală, este complet sigură pentru tine. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să mai folosești produce care conțin substanțe chimice dăunătoare.

Ingrediente:

  • Ceapă
  • Bicarbonat

Toacă o ceapă în bucăți foarte mici, apoi adaugă bicarbonat de sodiu și amestecă pentru a obține o pastă. Aplică pasta în acele locuri din casă în care există foarte mulți gândaci. În curând aceștia vor dispărea și nu vor mai intra niciodată în casa ta.

Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.