detoxifiere colon remediu natural

Omul caută întotdeauna să aibă grijă de corpul său pentru a evita să se îmbolnăvească și a rămâne într-o formă bună. Totuși, unii oameni acordă atenție doar greutății corporale și cântarului care arată doar numărul kilogramelor, nu și cantitatea de grăsime din corp.

Uneori, din cauza numărului de kilograme care apare pe cântar, oamenii refuză să mai facă exerciții fizice și să urmeze o dietă sănătoasă, crezând că acestea nu dau rezultate. De multe ori, deși mâncăm sănătos și facem mișcare zilnic, numărul kilogramelor s-ar putea să nu scadă. De obicei, de vină este retenția de lichide sau constipația.

Intestinul este al doilea cel mai lung și mai mare organ din corpul uman. Se pare că există persoane care se confruntă cu constipație severă și rețin chiar și 10 kilograme de materie fecală.

Deci, dacă nu ai fost la toaletă în ultimele două zile, este posibil ca numărul de pe cântar să nu arate greutatea ta reală, ci acest număr s-ar putea să fie influențat de materiile fecale stocate în corp.

Colonul este cea mai importantă parte a intestinului, deoarece absoarbe apa din corp și, dacă prezintă modifică, crește riscul de îmbolnăvire. Ar trebui să eviți constipația cu orice preț, și nu doar pentru a cântări mai puțin. Dacă ajungi să te confrunți cu constipație cronică, riști să suferi de multe boli periculoase.

Remediu pentru curățarea colonului

Ingrediente:

  • 1 lămâie, o mână de pătrunjel
  • 1 baton de scorțișoară sau 1 lingură de scorțișoară măcinată
  • 1 lingură ghimbir ras, 1 linguriță oțet de mere
  • 500 ml apă

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele până obții un amestec omogen. Consumă băutura obținută înainte de culcare.

Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.