palmier-apartament

Vrei sa aduci natura in casa ta in acest anotimp rece? Ne-am interesat si exista cateva optiuni viabile. Poti sa optezi pentru anumite plante care intr-adevar sa dureze la mediul din apartamentul tau.

1. Feriga

Feriga arata bine si nu este deloc greu de intretinut. Feriga trebuie sa fie udata de doua ori pe sapamana si are nevoie de ingrasamant de 3-4 ori pe an.

2. Palmier

Palmierul acela mic, de masa este un palmier care se potriveste foarte bine cu conditiile din apartament. Acest palmier se poate adapta cu orice interior de casa, apartament sau birou. Trebuie sa fie udat in mod regulat, dar trebuie sa lasi solul sa se usuce pana la urmatoarea udare

. Aceasta planta creste totusi foarte incerc. Este una dintre putinele plante care nu este toxica pentru animalele de casa.

3. Filodendronul

Este o planta de apartament foarte usor de intretinut. Tolereaza aerul sucat si semi-umbra. Are nevoie de putin fertilizator la fiecare cateva saptamani in timpul cresterii. Proprietarii de animale de casa ar trebui sa fie atenti cu aceasta planta pentru ca este o planta toxica daca este ingerata.

4. Dracaena

Culori minunate, si, mai presus de toate, indeparteaza majoritatea agentilor poluanti din aer. Tolereaza mai bine solul mai uscat fata de alte plante. Permite-i solului sa se usuce.

5. Ficus

O planta de un contrast minunat, si un purifiant al aerului. Permite-i solului sa se usuce inainte de a fi udat.

Aminteste-ti sa rotesti plantele din moment ce ele au tendinta de a creste in directia luminii. Poti intotdeauna sa suplimentezi lumina naturala cu lumina artificiala. Daca vrei sa incepi chiar acum sa aduci verdeata in casa ta, orienteaza-te dupa plantele care s-ar potrivi cu conditiile din apartamentul tau, pentru ca nu trebuie sa iei niste plante care sa moara dupa cateva saptamani.

Plantele de apartament aduc natura in casa ta si ne ajuta sa avem un aer mai placut in incaperi, datorita fotosintezei. Mai mult decat atat, plantele infrumuseteaza orice incapere.

Articolul precedentCalorii Unt Grasime 57% Untar
Articolul următorCalorii Lapte Degresat Ladorna 0,1%
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.