ceai-de-anghinare

Sunt momente in viata cand suntem atat de preocupati de partea profesionala si personala, incat uitam sa avem grija de noi, de sanatatea noastra interna, cat si externa.
Pentru ca stresul este unul dintre cei mari dusmani ai timpului nostru si pentru ca are o mare influenta asupra tuturor proceselor din viata de zi cu zi: mancat, dormit, odihnit, etc, trebuie sa facem din cand in cand cate o cura de detoxifiere, si la propriu si la figurat.

Ceaiurile sunt foarte recomandate in procesul de detoxifiere al organismului, fiind de real folos chiar si in perioadele solicitante si stresante cu care avem de-a face din cand in cand.
Ceaiul de anghinare se numara si el pe lista ceaiurilor cu efect detoxifiant, cu efecte foarte benefice asupra organismului.

Cu ajutorul ceaiului de anghinare reusim sa stimulam functia antitoxica a ficatului si sa scadem colesterolul rau ( LDL ) din sange.

De asemenea, ceaiul de anghinare imbunatateste functiile de eliminare digestiva si urinara, precum si cresterea secretiei biliare.
In felul acesta reusim sa eliminam o parte din grasimile depuse, precum si substantele nesanatoase, care afecteaza organismul, in fiecare zi.

Ceaiul de anghinare este un bun ajutor in tratarea numeroaselor afectiuni ale inimii, care se manifesta prin ateroscleroza, hipertensiune si angina pectorala.

Ceaiul de anghinare are calitatea de a regla procesul de formare a colesterolului si de a diminua cantitatea zaharului din sange, avand rezultate foarte bune in anumite forme de diabet.

Articolul precedentDieta cu Supa de Varză: Slăbește în 7 zile
Articolul următorWOK – Tigaia Magică din Oțel sau Fontă. Mâncarea are un gust deosebit
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.