Primul animal vazut de tine, in imaginea de mai sus inseamna foarte mult despre personalitatea ta. Vezi mai jos explicatiile pentru fiecare animal in parte.

1 – Koala

Daca acesta este primul animal ce l-ai vazut in imagine, cel mai probabil ai o personalitate adorabila si frumoasa precum un ursulet Koala. Esti o persoana dulce, amuzanta, amabila si careia ii place sa se poarte foarte frumos cu cei din jur, indiferent de cine sunt persoanele ce le intalnesti.

De asemenea, inseamna ca iti plac chiar si micile bucurii ale vietii iar momentele in care te bucuri de micile placeri ce iti fac viata atat de frumoasa. Dorinta ta este sa gasesti fericirea iar asta te face sa fii o persoana incredibila, naturala, cu o personalitate frumoasa si asta te face sa fii irezistibilă.

2 – Girafa

Daca ai vazut prima data girafa, cel mai probabil esti o persoana ce crede in viata simpla si în gandirea superioara. Esti tipul de persoana care viseaza sa atinga stelele dar in acelasi timp esti cu picioarele pe pamant.

Modestia si smerenia ta sunt trasaturile ce iti definesc caracterul si te face sa fii persoana care esti deja. In plus, esti tipul de persoana ale carei ganduri depasesc limitele obisnuite si au idei mai mărețe decat cei din jurul tau. Esti un adevarat gânditor!

3 – Elefantul

Daca elefantul este primul animal ce l-ai vazut in imaginea de mai sus, atunci ai o personalitate debordanta. Esti o persoana foarte motivata in a-si indeplini dorintele de a avea succes in viata si, fara indoiala, o faci intr-un mod care te face sa fii o persoana foarte amabila si calda.

Personalitatea ta este un amestec intre măreție și umilință – este o combinatie incredibila pe care o poate avea cineva iar tu esti tipul de persoana careia nu ii place sa arate tuturor ceea ce poate cu adevarat.

Tu stii ca esti o persoana puternica dar niciodata nu impuneti puterea voastra asupra celor din jur.

4 – Porcul

Daca porcul este primul animal ce l-ai vazut in imaginea de sus asta inseamna ca esti o persoana inteligenta, putin vicleana dar te adaptezi usor oricarei situatii.

Ai o personalitate clara mai ales in ceea ce priveste gandurile si iti poti schimba farmecul personal in functie de nevoile tale.

De aceea, esti tipul de persoana care stie ce vrea de la viata dar si cum sa obtina acel lucru. Unii ar putea spune despre tine ca esti o persoana vicleana, dar de fapt esti o persoana mai inteligenta decat majoritatea din jurul tau si îi ”învingi” chiar și în jocul lor.

5 – Rața

Daca acesta este primul animal ce l-ai vazut in imagine, atunci inseamna ca esti o persoana care pare a fi linistita si tot timpul aranjata insa doar în exterior – iti pastrezi gandurile si te agiti numai in interior – te asemeni cu o rata ce pare a fi calma, pe apa si nu isi exteriorizeaza starile.

Prin urmare, esti o persoana rezervata (in mod natural) si sunt rare momentele in care te exteriorizezi si dezvalui celor din jur adevaratele tale ganduri. Nu toti cei din jur stiu cine sunteti, nu cunosc minunata lume interioara a dvs., cea pe care gandurile au creat-o pentru tine.

6 – Pisica

Daca pisica a fost prima ce ai vazut-o in imagine atunci inseamna ca esti tipul de persoana luptatoare si razboinica, un adevarat supravietuitor. La fel ca o pisica, poti sa faci aproape orice pentru a te asigura ca vei supravietui. Ai un instinct de asasin ce te face sa lupti ca un adevarat razboinic.

In plus, esti o persoana ce prefera sa stea singura dar in realitate, nu te deranjeaza atat de mult ce zice lumea despre tine si faci doar ceea ce vrei. Esti o persoana foarte talentata si facuta pentru a fi diferita de ceilalti.

7 – Bufnița

Daca aceasta a fost prima ce ai vazut-o in imagine, atunci inseamna ca esti o persoana foarte înțeleaptă, calmă dar totusi foarte puternica. Nu actionezi niciodata in grabă și mereu îți iei timpul necesar pentru a-ți alege ”luptele”, dar când o faci ești atât de rapid și nemilos, ca o bufniță.

8 – Ursul

Daca ursul a fost primul animal ce l-ai vazut in imagine asta inseamna ce esti o persoana foarte puternica si protectiva. Esti o persoana gentilă și caldă cu cei pe care-i iubesti dar poti sa îi ”distrugi” pe cei care îndrăznesc să spună ceva despre familia ta sau despre tine.

Ești tipul de persoana ce este foarte conștientă de puterea sa și, fără totuși, nu forțezi pe nimeni să facă un lucru. Preferi sa rămâi singur si sa te ocupi de afacerile/treburile tale până când cineva îndrăznește sa te provoace inutil – atunci îți eliberezi ”fiara” și forța interioară.