Tehnica corectă de plantare va ajuta la obținerea unei recolte bune de castraveți. Această legumă crește frumos dar multi gradinari visează că tufele lor sunt pline cu castraveți verzi.

Semințele trebuie să fie plantate la o adâncime de 4 cm. Distanța dintre șănțurele să fie de minim 70 cm. Puneți semințele în pământ umezit.

După însămânțare, udați rândurile cu castraveti, din abundență. După ceva timp, merită să instalați suporturi, în spatele cărora vor creste viitoarele tufe de castraveți.

Plantați castraveții într-un loc însorit, ei iubesc foarte mult soarele. Asigurați-vă că nu există curenți. Solul trebuie să aibă pH neutru, afanat și ușor.

Potasiul și oligoelementele, care sunt conținute în 2 linguri de cenușă, trebuie adăugate în rând înainte de însămânțare. Și, de asemenea, puteți amesteca 15 grame de nitrofoska cu pământ și puneți-l în fiecare rând.

Castraveții cresc bine lângă pomii fructiferi. Timpul de plantare depinde de condițiile climatice dar nu trebuie sa ii plantati daca solul ingheata pe timpul noptii.