Tiramisu Mascarpone Caffe San Fabio

Tiramisu este o prajitura italiana delicioasa, facuta din frisca, oua, cafea si crema de branza, care este apoi presarata cu cacao. Desi este foarte gustoasa, tiramisu poate fi destul de caloric, in special datorita cantitatii mari de frisca si crema de branza utilizata in reteta.

In general, o felie mica de tiramisu poate avea intre 300 si 400 de calorii, in functie de marimea si de ingredientele utilizate. Daca serviti o felie mai mare sau daca adaugati toppinguri cum ar fi ciocolata sau frisca, numarul de calorii poate creste si mai mult.

Daca sunteti atenti la dieta si la numarul de calorii pe care le consumati, este important sa tineti cont de aceste informatii atunci cand mancati tiramisu. Puteti alege sa serviti o felie mai mica, sau puteti opta pentru o varianta mai sanatoasa a prajiturii, cum ar fi un tiramisu facut cu iaurt degresat sau cu crema de branza light. De asemenea, puteti combina prajitura cu alimente mai sanatoase, cum ar fi fructele, pentru a obtine un echilibru mai bun in dieta dvs.

Detalii Nutriționale Pentru Tiramisu Mascarpone Caffe San Fabio. Avem aici un tabel cu informații unde poți vedea câte calorii sunt în 100, 200 și 300 g. Dacă crezi că sunt multe, noi am pregătit o lista cu rețete de brioșe delicioase și cu mult mai puține calorii.

Calorii tiramisu mascarpone caffe San Fabio

100 grame

Calorii
274
Proteine
4
Lipide
12
Carbohidrati
37.5
Fibre
0.2

200 grame

Calorii
548
Proteine
8
Lipide
24
Carbohidrati
75
Fibre
0.4

300 grame

Calorii
822
Proteine
12
Lipide
36
Carbohidrati
112.5
Fibre
0.6
Consumă dulciurile cu moderație și întotdeauna ține un jurnal alimentar.
Aici poți vedea ce ustensile profesionale sau semi-profesionale folosim noi la suntgospodina.net să preparăm bunătățile cu care v-am obișnuit.