Câte calorii găsim în piersici decojite, semi-congelate? O întrebare foarte frecvent întalnită, mai ales în rândul celor care doresc să țină o dietă. Haideți să vedem impreună!

Tabel nutrițional piersici decojite, semi-congelate

100 grame

Calorii
50
Proteine
1.1
Lipide
0
Carbohidrati
10.1
Fibre
1

200 grame

Calorii
100
Proteine
2.2
Lipide
0
Carbohidrati
20.2
Fibre
2

300 grame

Calorii
150
Proteine
3.3
Lipide
0
Carbohidrati
30.3
Fibre
3
Nouă, în bucătăria suntgospodina.net ne plac foarte mult rețetele cu prăjturi cu fructe. Din acest motiv am pregătit de-a lungul timpului foarte multe rețete, pe care le-am explicat pas cu pas pentru voi.
Dacă ai ajuns aici încercând să afli câte calorii se găsesc în piersici decojite, semi-congelate, mai mult ca sigur te gândești la dieta ta sau poate încerci să slăbești. Am pregătit aici o lista cu cele mai bune diete de slabit. Spor la treabă! 🙂
Articolul precedentMărturiile părintelui Arsenie Boca „În fiecare noapte la ora 12:00 se deschideau singure ușile închisorii”
Articolul următorStropește roșiile cu lapte, drojdie sau cenușă și le scapi de boli – 5 îngrășăminte naturale bio
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.