Câte calorii găsim în masline negre in ulei Ece? O întrebare foarte frecvent întalnită, mai ales în rândul celor care doresc să țină o dietă. Haideți să vedem impreună!

Tabel nutrițional masline negre in ulei Ece

100 grame

Calorii
31
Proteine
0
Lipide
3
Carbohidrati
1
Fibre
0

200 grame

Calorii
62
Proteine
0
Lipide
6
Carbohidrati
2
Fibre
0

300 grame

Calorii
93
Proteine
0
Lipide
9
Carbohidrati
3
Fibre
0
Nouă, în bucătăria suntgospodina.net ne plac foarte mult rețetele cu prăjturi cu fructe. Din acest motiv am pregătit de-a lungul timpului foarte multe rețete, pe care le-am explicat pas cu pas pentru voi.
Dacă ai ajuns aici încercând să afli câte calorii se găsesc în masline negre in ulei Ece, mai mult ca sigur te gândești la dieta ta sau poate încerci să slăbești. Am pregătit aici o lista cu cele mai bune diete de slabit. Spor la treabă! 🙂
Articolul precedentCalorii Amestec Branzeturi Maturate Agriform
Articolul următorArdei Marinat Pentru Iarnă – De ceva timp folosesc o reteta extrem de simpla si reusesc sa obtin niste ardei deliciosi. Incearc-o si tu!
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.