Tabel Valori Nutriționale Pentru Lapte De Baut 3,2% Uht Winny. Ți-am pregătit un tabel unde poți vedea câte calorii, proteine, lipide, carbohidrați și fibre vei găsi în 100 grame.

Calorii lapte de baut 3,2% UHT Winny

100 grame

Calorii
54
Proteine
1.6
Lipide
3.2
Carbohidrati
4.7
Fibre
0

200 grame

Calorii
108
Proteine
3.2
Lipide
6.4
Carbohidrati
9.4
Fibre
0

300 grame

Calorii
162
Proteine
4.8
Lipide
9.6
Carbohidrati
14.1
Fibre
0
Produsele din categoria lactate sunt adevărate surse de calciu și alte substanțe necesare organismului nostru. Consumă-le regulat și integrează-le cu responsabilitate în dieta ta.
Noi te putem ajuta cu foarte multe idei și anume rețete de prăjituri cu ingrediente lactate sau câteva rețete de clătite.
Articolul precedentRemediu excelent pentru gripă, răceală, afecțiuni ale inimii și astm – ai nevoie de usturoi, miere și lămâie
Articolul următorParintele Iustin Pârvu: „Rugăciunea MAMEI TALE nu are egal pe lumea asta. Este mai puternică decât rugăciunea preotului!”
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.