Vrei să vezi câte calorii se găsesc în bacon Agil? Am pregătit un tabel unde poți vedea caloriile, carbohidrații și cantitatea de proteine pe care o conține 100 grame de bacon Agil.

Tabel Nutrițional:

100 grame

Calorii
290
Proteine
15.1
Lipide
23.9
Carbohidrati
1.3
Fibre
0

200 grame

Calorii
580
Proteine
30.2
Lipide
47.8
Carbohidrati
2.6
Fibre
0

300 grame

Calorii
870
Proteine
45.3
Lipide
71.7
Carbohidrati
3.9
Fibre
0
Pe siteul nostru avem foarte multe rețete cu carne de pui, niște delicii de rețete cu carne de vita și foarte multe rețete cu carne de porc. La unele din ele am folosit chiar bacon Agil, deci dacă vrei sa vezi niște idei noi, poți arunca o privire peste lista de rețete.
Aici poți vedea câte calorii, proteine sau carbohidrați au și alte tipuri de carne și poti alege ce consideri ca se potrivește la dieta ta
Articolul precedentArdei Marinat Pentru Iarnă – De ceva timp folosesc o reteta extrem de simpla si reusesc sa obtin niste ardei deliciosi. Incearc-o si tu!
Articolul următorCarne de Porc cu Marinadă – Tai carnea, pregătești marinada și o bagi la cuptor 60 min
Pasionată de bucătărie, postez pe acest site zilnic rețete pe care le incerc sau le-am incercat de-a lungul timpului. Imi face de fiecare dată o deosebită plăcere să discut cu membrii comunității, deci dacă vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita să-mi scrii pe email sau facebook.