Câinele care își roagă fratele să-l ierte după ce i-a furat micul dejun

cainii cei mai buni prieteni

Adorabilii, Kiko și Watson sunt cei mai buni prieteni, de fapt, legătura dintre ei este atât de strânsă, încât am putea spune că sunt frați. Aceștia fac o mulțime de năzbâtii împreună, dar stăpâna lor îi iubește și îi iartă de fiecarea dată.

La fel ca toți frații, Kiko și Watson se mai și tachinează, iar uneori Watson îi fură micuș dejun fratelui său. În urmă cu câteva zile, Kiko s-a simțit puțin rău și și-a pierdut apetitul. Profitând de situație, Watson s-a dus la bolul lui de mâncare și i-a mâncat micul dejun, golind tot bolul.

caini frumosi cu limba scoasaStăpâna patrupezilor a observat că ceva nu este în regulă și a făcut investigații pentru a afla ce s-a întâmplat. Aceasta nu tolerează furtul de alimente din casă, așa că l-a certat pe Watson când a descoperit ce a făcut. Câinele vinovat a lăsat imediat privirea în pământ, simțindu-se rușinat de ceea ce tocmai făcuse.

Stăpâna cățeilor i-a spus lui Watson să-și ceară scuze, iar acesta s-a îndreptat imediat spre fratele său și i-a dat cea mai dulce îmbrățisare.

imbratisare intre cainiStăpâna l-a iertat imediat, pentru că s-a emoționat în momentul în care a văzut modul în care Watson îl îmbrățisa pe fratele său.

Cu mult timp în urmă, Watson a ajutat-o pe stăpâna sa să treacă peste anxietate socială și depresie, de aceea, aceasta îl iubește atât de mult. Kiko, a fost adoptat când avea patru ani și de atunci a devenit unul dintre cele mai iubite animale.

caini in naturaStăpâna lui Watson și Kiko, îi iubește enorm și face tot posibilul să mențină vie această legătură frumoasă dintre ei.