Câinele-tată adoptiv pentru 4 iepurași: îi privește ca și cum ar fi puii lui

caine tata adoptiv iepurasi

Câinii din rasa Golden Retriever sunt cunoscuți ca fiind câini bânzi, dar acest pui adorabil, pe nume Bailey i-a impresionat pe toți cu bunătătea sa atunci când a hotărât să devină tată surogat pentru 4 iepurași minunați.

Proprietarul lui Bailey a avut emoții când a adus cei 4 iepurași acasă, pentru că nu știa cum avea să reacționeze câinele. Însă, datorită naturii sale blânde, Bailey a iubit micuțele animale chiar din primul moment în care le-a văzut și s-a comportat cu ele ca si cum ar fi fost puii lui.

La rândul lor, iepurașii s-au îndrăgostit instant de noul lor tată și nu s-au temut nicio secundă de el, chiar dacă era mult mai mare decât ei. Cine știe, poate ei cred că Bailey este un iepure uriaș?! Din păcate, iepurii nu pot spune ce gândesc, dar un lucru este cert, aceștia își iubesc noul tată.

Micii iepurași adoră să se urce pe tatăl lor adoptiv, atunci când acesta stă liniștit pe pat. La fel ca toți tăticii grijulii, Bailey își urmărește puiii și are grijă ca aceștia să nu cadă.

caine si iepuri fericitiAdorabilii iepurași se uită la câinele Bailey cu ochii lor negri și își ating nasul mic de blana lui, în timp ce câinele îi privește cu mândrie.

Legătura creată între animale este incredibilă uneori. Prietenia dintre Bailey și cei 4 iepurași ester foarte strânsă, iar stăpânul lor apreciază acest lucru și are grijă ca micile animale să fie tot timul împreună.

caine obosit iepureIepurașilor nu le este deloc frică de câinele uriaș și se comportă ca și cum Bailey ar fi fost dintotdeauna tatăl lor.