Câinele se reîntâlnește cu prietena sa după 12 zile – o întâlnire emoționantă dintre un câine și o pisică

cainele si pisica

Ciobănescul germant este un câine foarte iubitor, care formează legături puternice cu familia lui și cu celelalte animale de companie din casă. El este cel mai fericit, când toți cei dragi sunt împreună.

Nu este de mirare că atunci când unul dintre membrii familiei lipsește, el se îngrijorează și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă. Fiind un câine sensibil, suferă când unul dintre prietenii săi este trist și își dă seama când ceva nu este în regulă.

caine tristTriton, un câine ciobănesc german, a fost foarte trist când pisica familie, Clyde, a dispărut de acasă. Triton îi ducea dorul prietenei sale și știa că ceva este în neregulă, deoarece stăpâna lui era îngrijorată.

Timp de 12 zile, nimeni nu a știut unde era Clyde, chiar dacă stăpâna lui a lipit poze cu el peste tot, în speranța că cineva îl va vedea și îl va duce acasă.

Din fericire, într-o zi, un vecin a văzut pisica pe stradă, a luat-o și a dus-o înapoi la familia ei. Pisica a fost foarte încântată să se întoarcă la familia ei, iar Triton la rândul său a fost fericit să-și reîntălnească prietena.

cainele linge pisicaTriton părea ușurat că prietena sa s-a întors acasă și dădea ușor din coadă în momentul în care a văzut-o. Nu știm dacă Clyde știe cât de speriată a fost stăpâna sa în timpul în care a dispărut, dar sperăm să nu mai plece singură de acasă.

pisica disparutaPisicuța sănătoasă și fericită este acum alături de stăpâna sa și de prietenul său Triton și se bucură împreună de fiecare zi minunată.