Câinele care învață pisica să devină mai curajoasă – îi aduce jucăriile și se joacă împreună

prietenie caine si pisica

Ciobănesc german obișnuia să-și ajute stăpâna la treburile casnice, dar acum îi aduce jucăriile noului său prieten pentru a se juca împreună. Acest adorabil cățeluș, pe nume Anya este de mare ajutor în casă, deoarece ajută chiar și la scoaterea hainelor din uscător.

Câinele face tot felul de lucruri minunate pentru familia lui: ridică lucrurile de pe podea și le pune pe masă, scoate vasele din mașina de spălat, scoate rufele din uscător, duce gunoiul la tomberon și cară sacoșlee cu alimente. Acest câine vrea să fie de mare ajutor, de aceea nu se dă în spate de la treburile casnice.

Într-o zi, a primit cel mai frumos job: stăpânii lui i-au adus un nou prieten și l-au rugat să aibă grijă de el.

pisica speriataAcest nou prieten, era, de fapt, un pisoi abandonat, găsit la tomberonul de gunoi. Fiind mari iubitori de animale, stăpânii lui Anya au luat pisoiul acasă, fără să stea pe gânduri.

Pisicuța a fost speriată la început, așa că noii ei stăpâni au hotărât să-i creeze un spațiu confortabil, la subsolul casei, pentru a avea timp să se obișnuiască cu noua ei viață.

Ușa care ducea spre subsol era transparentă, așa că Anya petrecea ore întregi în dreptul ușii și se uita la pisoi de parcă ar fi fost tare nerăbdăroare să-și cunoască noul prieten.

caine si pisca joacaDupă doar câteva zile, pisoiul a fost pus în aceaași cameră cu Anya, iar din acel moment aceștia au fost de nedespărțit. Jucăria preferată a pisicii era un pantof, așa că de fiecare dată când câinele voia să se joace cu ea îi aducea pantoful.

Anya l-a ajutat pe pisoi să prindă mai multă încredere în el și, curând, aceștia au devenit cei mai buni prieteni. Stăpânii lor spun că aceștia se joacă și se tachinează reciproc toată ziua.